9

Nogle gange skal man ikke lande elegant, men bare lande

Nogle dage er længere end andre. Måske ikke sådan målt på længden, men så på indholdet. Eller måske ikke på indholdet, men så på længden. Eller måske begge dele. Eller ingen af dem.

Nogle dag er bare længere end andre. I dag er en af de lange. Jeg er landet. Jeg er tomhjernet til et punkt, hvor det lykkedes mig at tage min ene sko omvendt på, falde over hunden og lave en kop kaffe så stærk, at jeg ikke tør servere den oppe på kirkegården. Den kan vække de døde. Ikke mig! Jeg sover vist stadig indeni. Og fryser og gør ved, for vejret er mildest talt ikke værd at skrive hjem om.

Regn så det rækker

I aften er sådan en aften, hvor jeg bare vil krybe sammen i sofahjørnet og snuppe en pind eller to på den trøje, som efterhånden har været flere måneder undervejs. Måske man snart skulle tage sig sammen, men ikke i aften. Der er plads til tilgivelse og langmodighed.

Du vil sikkert også kunne lide