20

Oskar, søde Oskar

Oskar er tålmodig, sød, nysgerrig og ikke så lidt vild med vores nye hoveddør med ruder i. Han holder øje med alt, der sker udenfor. Han sidder på bænken med blikket stift rettet mod de eventuelle gæster og han er den første til at signalere, når nogen nærmer sig.

Oskar

En hund giver livskvalitet, er jeg sikker på. Den er trofast, kærlig og altid glad for at se dig. Den er immun overfor surstråling, som den vedholdende ignorerer, mens den logrer glad med halen. Den giver aldrig op, men bliver ved med at danse omkring dig i køkkenet, når der er bare den mindste udsigt til, at du til sidst overgiver dig og finder hundekiksene frem. Den gider gerne danse regndans med dig og den gøer glad med, når yndlingspopsangen bliver spillet i radioen. Dens sangstemmer kan diskuteres, men ikke dens iver og sådan går den altid all in, når du beder den om det.

I dag har jeg lidt tid mellem to opgaver. Jeg er taget hjem for at spise frokost. Jeg bliver mødt af den gladeste hund, så snart jeg træder ind af døren, men efter de obligatoriske klap, sidder Oskar igen på sin faste plads – med blikket fæstnet på alt det, der ikke sker ude på gårdspladsen. Man skulle jo så nødig gå glip.

Om lidt er jeg på vej ud i verden igen. Jeg slutter sent i dag. Jeg håber, at jeg husker undervejs, at jeg til gengæld kan sove længe i morgen. Som om…

Du vil sikkert også kunne lide