10

Det bliver da en vidunderlig tirsdag

Solen skinner! I dag er endnu en af de sene dage, men til gengæld er formiddagen min egen og badet i lys. Det har jeg nydt. Jeg har været langsom og jeg har virkelig elsket, at solen skinner og tiden har været så rigelig, at jeg først er blevet klar til at ses af andre for en times tid siden.

Jeg har vandet de forsømte planter. Her er miraklernes tid ikke ovre, for de ser faktisk ud til at overleve, at jeg passer dem. Jeg har også vasket en maskinfuld tøj. Jeg har hyggesnakket lidt her og der og jeg har drukket nok kaffe til, at jeg kan fungere fornuftigt resten af dagen.

Nå ja...

Om lidt vil jeg tage ud i verden og gøre min borgerpligt. Holde hjulene i gang. Ved aftentide vil jeg trække håndbremsen og tage hjem, hvor jeg vil finde sofaens hyggeligste hjørne og gentage gårsdagens meditative strik, hyggesnakken med Kenneth og Oline og den varme te. Jeg glæder mig til det hele.

Må din tirsdag blive lysende dejlig :-)

Du vil sikkert også kunne lide