9

Så gik den dag da med noget fornuftigt

Hold da lige op! Hvor pokker forsvandt den fridag hen? Væk er den i hvert fald. Jeg har til gengæld endevendt en del. Udemærket.

Jeg har endda vasket samtlige af husets pudebetræk. Og strøget dem. Og puffet og arrangeret. Og ryddet op på mit værelse, for det skal man, siger min mor. Og jeg har kasseret mere end ét strikketøj. Jeg føler mig helt let bagefter. Så har jeg drukket cola. Og prikket. Rødt og pink i gangen. Gult og grønt i køkkenet. Resten venter på, at jeg véd, hvor jeg gerne vil prikke.

Jeg elsker mest den røde prik på skydedøren ud til vaskerummet.

Rød prik!

Kenneth? Han har ladet som om, han har haft travlt alle andre steder end indenfor min synsvidde. Klogt træk, men han slap ikke helt. Han måtte støvsuge.

Nu må han holde fri. Ligesom mig. Jubi! Det gider jeg gerne! 

Du vil sikkert også kunne lide