20

Jeg har en svaghed for løgnhalsen

Forleden skulle jeg finde en stak bøger frem til My, som er rastløs og trænger til underholdning. Jeg kender ikke hendes smag indenfor bøger, så jeg måtte vælge ud fra hjertet og sammensætte en lille smagsprøve på noget af det, der blandt andet fylder min bogreol. Det blev, kan jeg efterfølgende se, ret tydeligt, hvad jeg holder af.

Jeg holder af hverdagen. Jeg holder af mennesket. Jeg holder af, at det er fuld af fejl og derfor konstant udfordres. Jeg holder af den gode historie.

Mit motto har altid været “Skidt med at det er løgn, bare det er spændende”. Selvfølgelig med modifikationer, men jeg holder af den gode historie og jeg holder også af den, som forstår at fortælle den. Historien må gerne være overdrevet og vidtløftig, lidt løgnagtig og i hvert fald holder jeg af, når den er humørfyldt, skæv, absurd eller underlig på en måde, som kun gør karakterne endnu mere elskværdige.

Bøger til My

My fik en stak af mine yndlinge. Jeg har mange flere, hvis det skulle vise sig, at hendes smag også falder i retning af overdrivelse, løgn og usandheder kombineret med charme, selvtillid og lækkert hår.

Du vil sikkert også kunne lide