8

Min grønne gren

Lone og jeg er flyttet. Fra at sidde på hjørnekontoret, som om sommeren når varmegrader, ingen er tjent med, er vi flyttet et par meter hen ad facaden. Nu sidder vi på et mindre kontor, hvor vi ikke længere skal dele plads med ekstra computer, bøger, papirer til opbevaring, foldere og ekstra siddepladser til kollegaer, som kommer forbi. Det var en hyggelig tid, men dette bliver også rigtig godt.

Min nye plads

Vi omorganiserer samtlige kontorer for øjeblikket. Vores gulve bliver planet og der bygges nye skillevægge, flyttes rundt med både ting og mennesker og min ryg er glad, for den har mildest talt ikke haft det godt i nogle år efterhånden. Forklaringen er, at der var et fald på næsten tre centimeter over de to meter, jeg havde siddet på de sidste tre år. Mit bækken har konstant været vredet skævt. Den slags har det med at hævne sig i lænden, skal jeg hilse og sige.

Min nye plads

Nu er vi landet på den grønne gren eller i hvert fald på vores nye pind og her er dejligt. Det er min første dag herinde, så jeg bruger en del tid på at pakke ud og finde mig til rette.

Min nye plads

Det bliver så godt. Jeg er så glad for min nye plads. Jeg elsker, at vi kunne blive lige her i centrum af Aalborg i stedet for at skulle flytte ud i en af forstæderne. Jeg har stadig kig til Frederikstorv og jeg kan se, at solen skinner på vores fredag. Der er sandelig meget at være glad for :-)

Du vil sikkert også kunne lide