8

Vi glæder os

Oline er fortsat rigtig influenzaramt. Hun ligger oppe på sofaen og nyder, at vi er omkring hende og gerne gider hente og bringe. Dynen er hentet herind og tv’et underholder og det endda med lige akkurat det, hun har lyst til.

Det er en af de fordele der er ved at være syg. Man er konge og bestemmer enevældigt over remoten. Man drikker også cola og energidrikke. Og spiser ganske lidt. Og er stille, fordi man ingen stemme har. Sådan er det for Oline.

I aften overtager hun kommandoen, mens vi tager ud og nyder livet i rigtig godt selskab. Vi glæder os sådan.

Børnestrik

Jeg har fundet et lille stykke strik frem, for chefen får lov til at føre Raketten ud, mens jeg strikker. Så kører jeg hjem. Det er en aftale, der passer fint med vores temperamenter. Godt det er sådan :-)

Du vil sikkert også kunne lide