15

Fredag, du søde følgesvend

Pludselig er fredag her. Ugerne bliver kortere og kortere for øjeblikket. De suser af sted, uden jeg opdager det og pludselig er fredagen her og weekenden venter lige om hjørnet.

Jeg ved godt hvorfor. Der sker for meget i og omkring mig. For mange ting at huske, vende og dreje, forholde mig til og vælge mellem. Jeg bliver introvert af hverdage, som er skruet sådan sammen. Stille med kun vågeblusset tændt, sidder jeg i hjørnet og venter på, at træde ind i verden igen. Det skal jeg nemlig. Hele tiden og om igen. Det er sådan mit liv fungerer og det er heller ikke svært for mig, så der ligger ingen udfordringer gemt i det. Bare en konstatering af, at det er sådan og det gode er, at min yndlingsdag synes at forekomme oftere og oftere.

Fredag. Du er hjertelig velkommen.

Marguerit

Må din fredag blive fyldt med alt det gode og vintersol for en femmer :-)

Du vil sikkert også kunne lide