16

Cardiganen, der skal med til Dordogne

Jeg ender vist med at sidde sofaen flad igen i dag. Iført te og Kleenex. Mine strikkepinde er også optaget af Leise, så det passer fint med hvad, jeg har lyst til og orker.

Jeg måtte starte på noget nyt. Noget let. Noget, som kunne minde mig om den sommerferie, jeg allerede nu glæder mig rigtig meget til. Valget faldt på Leise. Den bliver let som en fjer og lige akkurat sådan én, jeg kunne finde på at have med på en sommerferie, fordi den fylder ingenting og varmer dobbelt så meget.

Leise

Farven er frisk. Mildest talt, men den plejer at virke for mig, så jeg satser på, at den også bliver fed denne gang. Det er nemlig langt fra det første, jeg ejer i den farve.

Leise, den hidsige

Jeg mangler bare lige at finde en serie, jeg kan fordybe mig i. Sådan én, som gør mig glad og optager mig, men på den stille, hyggelige måde.

Jeg må på jagt, mens Gollum og Kid Mohair Silk i farve 10, som er sådan en smuk grøn/gul farve, som passer smukt med den hidsige Gollum, danner smukke rækker og en god del af ryg go forstykker. Der er noget ved at strikke på pind 6.

Du vil sikkert også kunne lide

16 kommentarer

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  26. marts 2013 at 10:26

  Jeg er begejstret for den allerede. Den er jo let som en fjer :-)

 • Avatar
  Svar
  Mie
  25. marts 2013 at 22:03

  Nøj den bliver du glad for – farven er skøn – har selv strikket modellen i sort og pusler med tanken om en i lilla også. Den sorte bliver slidt op – og har nærmest ikke været af mine skuldre siden sidste pind… Go for it Liselotte :-)

 • Avatar
  Svar
  Sidsel
  25. marts 2013 at 20:28

  Fed fed farve…Jeg får mundvand! Sig mig, ligner den ikke lidt den cardi som er i Land Girls, med bobler på ærmerne?? Fed serie. Nu har jeg slugt begge. Tak for tip:-))

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  25. marts 2013 at 18:56

  Farven er fantastisk og kvaliteterne sammen endnu lækrere :-)

  Vi faldt i Mad Men, Oline og jeg ;-)

 • Avatar
  Svar
  Annemette
  25. marts 2013 at 18:00

   
  Laekker strik og sikke en smuk farve! :-)
  Häber snart sygdom er pä vej retur og kleenex kan pakkes vaek. God bedring ;-)

 • Avatar
  Svar
  laila
  25. marts 2013 at 17:53

  Whooow flot farve og det ser lækkert ud det garn. :)

 • Avatar
  Svar
  Britt
  25. marts 2013 at 17:21

  Jeg er helt forelsket i den farve, der er et rigtig godt samspil mellem de to nuancer. Endnu en gang rigtig god bedring!

 • Avatar
  Svar
  Conny
  25. marts 2013 at 15:10

  Godt, sofaen er opfundet :) sidder i mit hjørne og prøver at kvæle de sidste rester af en lungebetændelse i selskab med mohairmix. Bagefter bliver det nok lysegrå uld/silke, men kunne også godt drømme om miss piggy med mohair og fine vævestrik- kanter. Ak ja, for nogle bekymringer, bare fordi man har hamstret en smule i Gug :)

 • Avatar
  Svar
  Ulla Røjkjær
  25. marts 2013 at 14:56

  Ja, orker du ikke andet, kan du da pakke feriekufferten ;))) 
  Jeg messer lige denne sætning “Se så at gå væk med sygdom deroppe i Gug!”
  så må vi se om det hjælper…

 • Avatar
  Svar
  Lene Christensen
  25. marts 2013 at 14:36

  Prøv ‘The Hour’ – den er god

 • Avatar
  Svar
  Marianne
  25. marts 2013 at 13:59

  Smukt strik – og deti det lækreste bløde garn :) – ser meget lækkert ud.
  rigtig god fornøjelse og bedring :)

 • Avatar
  Svar
  Pernille
  25. marts 2013 at 13:38

  Hvis du ikke har set Lark Rise, så tror jeg det er det, du lige har brug for sådan en dag.
   
  Rigtig god bedring:))

 • Avatar
  Svar
  Lone Veggerby
  25. marts 2013 at 13:36

  Er der ikke flere BBC godter på Netflix? 

 • Avatar
  Svar
  Kat
  25. marts 2013 at 13:34

  Meet The Midwife er en god strike serie:)

 • Avatar
  Svar
  Helle D
  25. marts 2013 at 13:28

  FED farve! Hyg dig i sofaen ;-) og nyd ferien trods sygdom….

 • Avatar
  Svar
  Jeanne
  25. marts 2013 at 12:39

  Så kom min garnpakke og det med farven Gollum og Kid Mohair silk i farven 10 og de andre herligheder! Ja, så blev det en rigtig god mandag selvom det sner. Og der var også tre små stykker chokolade, så man rigtig kan hygge igennem med med meget lækkert garn, chokolade og en god kop te, ja, hvad mere kan man ønske sig sådan en mandag. Tusind tak for hurtig levering Hr. Weller.
  Forårshilsen fra Sydfyn, Jeanne

 • Byd gerne ind