16

Cardiganen, der skal med til Dordogne

Jeg ender vist med at sidde sofaen flad igen i dag. Iført te og Kleenex. Mine strikkepinde er også optaget af Leise, så det passer fint med hvad, jeg har lyst til og orker.

Jeg måtte starte på noget nyt. Noget let. Noget, som kunne minde mig om den sommerferie, jeg allerede nu glæder mig rigtig meget til. Valget faldt på Leise. Den bliver let som en fjer og lige akkurat sådan én, jeg kunne finde på at have med på en sommerferie, fordi den fylder ingenting og varmer dobbelt så meget.

Leise

Farven er frisk. Mildest talt, men den plejer at virke for mig, så jeg satser på, at den også bliver fed denne gang. Det er nemlig langt fra det første, jeg ejer i den farve.

Leise, den hidsige

Jeg mangler bare lige at finde en serie, jeg kan fordybe mig i. Sådan én, som gør mig glad og optager mig, men på den stille, hyggelige måde.

Jeg må på jagt, mens Gollum og Kid Mohair Silk i farve 10, som er sådan en smuk grøn/gul farve, som passer smukt med den hidsige Gollum, danner smukke rækker og en god del af ryg go forstykker. Der er noget ved at strikke på pind 6.

Du vil sikkert også kunne lide