7

Vi rider ikke samme dag, som vi sadler, men…

Studentergilde

– intentionerne er gode nok.

Oline har heller ikke været den hurtigste knallert på havnen med det hersens studentergilde, hun drømmer om, men nu er et af delmålene på plads. I morgen skal de printes og så kan de sendes og så håber vi jo på, at der er bare nogen af de inviterede, som også både kan og gider. Jo flere, jo bedre, synes det søde barn :-)

Sådan tilbragte jeg eftermiddagen. Altså med hovedet begravet i illustrationer og tekster, for lige så kræsen jeg er, ligeså kræsen er Oline og det er fedt! Jeg gider gerne, at hun ved, hvad hun vil have. Jeg knurrer måske lidt, men jeg elsker, at hun er cool nok til at bede om at få tingene lavet om, når der er noget, der ikke behager hendes øje. Hun er Hell Bunny – fan og det skulle gerne kunne ses en smule. Nu er hun tilfreds. Så er jeg glad :-)

Du vil sikkert også kunne lide