10

Elendigheden vil ingen ende tage eller jeg er så vag, at jeg ikke engang kan vælge mellem Dolly & Dolly

Jeg er skidt tilpas i dag. Hovedpine og kvalme er nok de mest insisterende gæster, men der er også svimmelheden og mavepinen. Tak for absolut ingenting! Det er så uvelkommen som noget. Jeg gider bare IKKE mere virus, der hopper ombord i denne trætte, slidte krop, som åbenbart slet ikke er i stand til at etablere immunforsvar, der er effektivt.

Kirsten havde det i sidste uge og weekenden. Nu er det rejst videre. Til mig :-(

Til gengæld er Dolly kommet til byen. Også i sidste uge, men nu endelig officielt, siger Kenneth.

Dolly er kommet til byen!

Jeg er vild med Dolly. Jeg må vælge frit, siger han. Jeg er så skidt tilpas, at jeg ikke kan. Det er stærkt bekymrende, så jeg ser gerne, at jeg snart er voldsomt frisk igen. Tak.

Du vil sikkert også kunne lide