15

Allerhjerteligst velkommen lille, smukke ven

Nede i bunden af min have er en lille samling træer, vi kalder skoven. Det tangerer storhedsvanvid, men ikke desto mindre kalder vi dem altså skoven. De giver en dejlig stemning i haven, når de om sommeren giver os fornemmelsen af et skovbryn med hemmeligheder og vi elsker, at de altid har givet plads til skygge, gynger og hængekøjer.

Nede i skoven har jeg – forgæves – spejdet efter anemoner i al den tid, vi har boet her. Jeg har de fleste år forsigtigt hjemført anemoner fra skovbunde over det meste af Himmerland og jeg har efterfølgende og forventningsfuldt været nede for at spejde, kun for at blive skuffet. Ingen anemoner. Aldrig nogensinde én eneste anemone. Kun en lang næse …

mandag 064

– altså indtil dette forår, for hvad skuer mit øje? Anemoner :-)

Anemone

Jeg er vild med mine anemoner og tålmodighed betaler sig. Åbenbart.

Du vil sikkert også kunne lide