8

Jeg strikker på forventningens glæde

Jeg glæder mig. Jeg glæder mig til, at jeg igen kan fatte strikkepindene. Jeg glæder mig til at lade mohair-strikken vokse. Idéen er slet ikke tosset. Jeg klør på, så snart fysik og tid tillader det, men indtil da kan jeg nyde, at det lille stykke strik ikke bliver mindre blødt af at ligge og vente.

Blødt

Nogen bryder sig ikke om de bløde, langhårede garner. Jeg gør. Jeg holder specielt meget af Blackhill Mohair Silk blandet med Blackhill Højlandsuld. Det er nok min foretrukne blanding for luksus og varme, men denne gang har jeg ønsker at afsøge kvaliteten ved en ren to-trådet strik i mohair og det bliver let som en fjer og usandsynligt blødt. Rigtig luksus, synes jeg.

Jeg vil gerne strikke en lille, kort cardigan, som kunne være skøn på en kølig sommeraften, hvor solvarme skuldre trænger til lidt ekstra varme. Måske den bliver færdig, så den kan komme med til Dordogne. Jeg ser den allerede varme skuldre i Cognac, når vi skal nyde Ben Harper. Jeg er bare så klar!

Du vil sikkert også kunne lide