7

Et par af mine grej-kasser

Jeg har mange strikkepinde. Jeg har også mange knapper. Faktisk temmelig mange af begge dele.

Noget jeg har manglet er orden. Så købte jeg to billige plastikkasser i IKEA. Nu har jeg orden. Jo, det har jeg faktisk. Samlet og ordnet egne små rum ligger tingene nu, så de er nemme at finde, når jeg har brug for dem.

Forrest på kasserne sidder små stykker neonfarvet dymo med en kortfattet beskrivelse af indholdet. Hver gang jeg ser dem, tænker jeg på Greg, min tidligere svigersøn og smiler lidt, for han skrev dem til mig. Han er en dejlig ung mand, som vi heldigvis stadig ser ind imellem.

mandag 006

I den ene kasse ligger de fleste af mine knapper. Den er fyldt til randen og alligevel har jeg andre gemmesteder også, for jeg er vild med knapper og så har jeg jo også mormors højt skattede knapsamling at passe på, så det gør jeg effektivt og med overblik i kassen med de mange, små rum.

mandag 003

Hæklenåle og strømpepinde har til huse i den anden kasse. Det er også en omfattende samling jeg har i den kategori. Jeg mangler sjældent et stykke værktøj, når jeg arbejder med mine hænder. Jeg har det som regel liggende på en af mine hylder. Jeg kan lide det sådan. Jeg kan lide, at jeg kan starte på en idé og gøre den færdig, uden jeg skal ud at købe nyt eller finde på alternativer. Flow er vigtigt, når jeg først går i gang. Bliver jeg afbrudt, er jeg alt for nem afledelig og mister hurtigt interessen, medmindre det er noget meget specielt.

Jeg elsker mine grej-kasser. Alle burde have rigeligt af dem.

Du vil sikkert også kunne lide