10

Biologisk krigsførelse i Aalborg Kommune?

Jeg fik øje på et underlig, omfattende og rigelig spredt pulver omkring et af Frederikstorvs smukke træer, da jeg parkerede bilen i morges. Jeg havde en idé om, hvad det kunne være, men først skulle jeg hente parkeringsbillet. Så skulle jeg hive op i alle mine pakkenelliker og sidst, men ikke mindst, skulle jeg have samlet de briller op, jeg tabte ned på brostenene i kampens hede. De overlevede. Det havde jeg nær ikke gjort, for hjertet stod stille et øjeblik, mens de landede og fandt sig til rette på stenene.

IMG_7902

Jeg skulle ikke særlig tæt på, før jeg var sikker…

Biologisk krigsførelse

Man kan blive helt sulten af den duft, når man ikke har spist morgenmad. Den er unik og nem at genkende; duften af kanel.

Måske er kommunen gået til kamp mod myrer. Måske er det virkelig Aalborg Kommunes svar på biologisk krigsførelse, men mit gæt er, at en uheldig ungersvend m/k er fyldt femogtyve uden at være endt i ægteskabet og så har vi jo tradition for, at de skal druknes i kanel.

Det hele må blive ved gætterier, for der var hverken spor af myrer eller ungkarl, da jeg fortsatte i retning af kontoret ;-)

Du vil sikkert også kunne lide