11

Ved du, hvor dit pas ligger?

Sommerferieafgangen nærmer sig med hastige skridt. Vi skal køre til Dordogne. Vi skal gennem Tyskland, Belgien og ind i Frankrig. Vi skal passere Bremen, Köln og Mons. Vi skal køre i udkanten af Paris og Orlèans. Vi skal køre næsten totusinde kilometer. Ingenting er anderledes, end det plejer at være. Heller ikke vores glæde ved selv at køre. Vi elsker de timer i bilen. Vi er tætte. Det er dejligt.

Nu er det jo sådan, at Schengen-aftalen ikke har ændret på kravet om at medbringe pas, når man rejser udenfor Norden, så passene skal med. Jeg nåede lige at blive lidt svedt, for hvordan var det nu med de pas? Var der ikke noget med, at et af dem skulle fornyes?

Sommer

Efter at have ledt desperat er passene nu lokaliseret og nej, det er ikke fordi, jeg ikke holder styr på dem og hele tiden ved, hvor de ligger. Det er der bare en anden i huset – og her nævnes ingen navne – der har en anderledes afslappet holdning til, så jeg skulle lige… men så var de der og alle er gangbare og ingen får brug for feberredninger og ventetider på flere timer hos BorgerService. Vi er ferieklar. I hvert fald om et lille øjeblik.

Pyha…

Du vil sikkert også kunne lide