17

Man skal jo huske, at man ikke er en ø eller noget …

Ud af huset

I dag er ud-af-huset-dag. I dag skal jeg være præsentabel. I dag kan jeg ikke nøjes. I dag må jeg skærpe opmærksomheden omkring det ydre og huske, at der er mennesker, som skal have mig som udsigt. Jeg pynter mig en smule. Ikke meget, for det er jeg ikke god til. Lidt og omhyggeligt. Mere kan man vel ikke forlange.

Jeg er er lige kommet ud af badet, da jeg hører helikopteren. Den hænger i luften lige bag trætoppene nede i bunden af haven. Nede over Øster Ådal. Den kredser stadig efter en halv time. De leder, men efter hvad? Jeg ved det ikke. Måske en af vores ældre medborgere. Måske en undsluppen arrestant. Måske…

Jeg leder ikke efter noget. Jeg krydser bare fingre for, at de finder, hvad de leder efter og det ender med glæde og smil.

Må din torsdag give dig smilerynker :-)

Du vil sikkert også kunne lide