20

Torsdag tegner godt

I dag er kontordag. Hele dagen. Så starter den med, at jeg finder vej ind under parkeringsanlægget på Sauers Plads. Jeg spadserer den korte tur op til kontoret, mens jeg savner solen og den blå himmel, for det er der ikke meget af i dag. Der er tæt skydække. Gråt med gråt på og smådryp, men ikke mere end det stadig er en nydelse at gå turen.

På Frederiks Torv er pølsevognen solgt, men det betyder ikke, at der gang i noget som helst. Vi venter stadig. Måske den genåbner til sommersæsonen?

I opgangen ligger dagens drama, håber jeg, for det overlever jeg snildt …

Bagefter er der morgenmad på pinden. Overfor sidder Lone og synger sange fra Bølle Bob for mig. Hun er rystet, da det går op for hende, at jeg ikke kender dem. Vi er to forskellige generationer. Det er sjældent signifikant, men i dag er det tydeligt. Jeg genkender kun en enkelt sang. Det gør ingenting, for blåbær og mandler gør maven glad imens.

På bordet står en buket påskeliljer. Jeg ved, at Lone elsker dem, så jeg købte dem forleden og placerede dem overfor hende, så hun har både udsigt og duft at nyde.

Nu flytter vi dem. Lones øjne klør. Det er ikke gode tegn, så vi sender det gule i eksil for en stund. Imens synger Lone videre. Det bliver en god torsdag :-)

Du vil sikkert også kunne lide