12

Vi forlænger udesæsonen i vores skønne orangeri

Slap af!

Vi er så utroligt glade for vores nye sted for udeliv. Vores orangeri. Vi elsker at være derude. Vi bor der nærmest og jeg skal virkelig være disciplineret for ikke lige pludselig at have slæbt hele hjemmet udenfor, for aldrig mere at komme ind og så alligevel…

Om aftenen er det begyndt at mørkne nu. Så meget og så tidligt, at vi ikke længere kan klare os med stearinlys. Så meget, at vi trisser indendøre, inden vi egentlig er klar til det. Nu gør vi noget ved det. Vi har bestilt lys derude. Om snart lægger vi også vinterdækken på gulvet og så er vi ellers klar til at teste egen udholden- og stædighed.

Jeg glæder mig til at tage livtag med efteråret derude, hvor kigget til himlen er tørt uanset årstiden :-)

Du vil sikkert også kunne lide