6

Æbleblomster i maj og dejligt forårsvisit

Morgenstunden er anderledes og skøn efter vi er flyttet ind i det nye soveværelse. Lyset vælter ind af de to dobbeltdøre med kig til haven og frugttræerne. Solen kunne måske genere nogen, men Kenneth sover fra den og jeg nyder, at den vækker mig. Det gjorde den også denne morgen. Siden har der været skiftevis sol og styrtregn.

Æbleblomster i maj

Lige udenfor soveværelsesvinduerne er der kig til pære-, kirsebær- og æbletræer. De blomstrer alle lige nu. Nye, jomfruelige træer, som skal erstatte dem, der måtte fjernes, da vi skulle etablere ny garage.

De er ved at få fat. Det bliver heller ikke dette år, vi skal høste mange frugter, men det kommer. Jeg kan se på træerne, at de er villige.

Æbleblomster i maj

Morgenen med kig til æbleblomster i maj var slet ikke så tosset endda. Den er afløst af en arbejdsdag, der indeholder timer i foto-studiet og efterfølgende redigering af en solid stak produkt-fotos. Vi skal have opdateret en del varegrupper. Der er travlt.

I eftermiddag kommer Annemette og Heidi til Aalborg. De kigger forbi sammen med Irma og mor. Jeg glæder mig ♥

Tirsdag er slet ikke nogen dum dag :-)

Du vil sikkert også kunne lide