22

Tempelblomsten der får en på manchetten

Sådan en efterårsferie i komprimeret udgave er hårdt arbejde. Og våd tillige med. Det afstedkom en vis afmatning i familien, så søndagen var helliget sofaen, varmt at drikke og for mit vedkommende et strikketøj, som havde haft en pause; Tempelblomst fra Østen for solen af Annette Danielsen.

Jeg var nået temmelig langt, da jeg lagde Tempelblomsten til side til fordel for noget lettere. Vi taler ikke sværhedsgrad, da denne poncho er lige ud ad landevejen, men i fysisk forstand lettere, for dette strikketøj var til sidst mere end almindeligt tungt at sidde med. Det lykkedes mig alligevel at nå til vejs ende med bladene i går.

Tempelblomsten

I dag skal der strikkes manchetter på ponchoen. Jeg har besluttet, at jeg gør det. Jeg havde ellers dømt dem ude, fordi de vil trække ponchoen op ad ryggen, hver gang jeg løfter armene, men jeg tror, at det vil klæde den og mig, at der er rib-manchetter, så jeg strikker dem. De kan pilles af igen, hvis jeg fortryder, så det må komme an på en prøve.

Inden jeg når så langt, er der arbejde, praktiske opgaver, en oprydning og vasketøj, der venter. Manchetterne har lange udsigter, men bare de har ;-)

Du vil sikkert også kunne lide