5

Mandagsmavepuster

Det er mandag og den rammer mig med fuld kraft. Der er mange ting at nå, inden fyraftensfløjten lyder, så jeg arbejder mig stædigt og vedholdende gennem bunkerne, mens jeg streger på listen over ting, jeg skal nå.

Hjemme venter en sen eftermiddag med te og lidt strik og hygge, så jeg glæder mig til at vende bilen den vej. Jeg strikker flittigt på mit sjal, Honey Plum. Jeg glæder mig til, at det er færdigt. Allerede nu er jeg ved at oparbejde udholdenhed, der skal bringe mig gennem den sidste lettiske fletning, for de er tidskrævende som bare pokker og forleden aften brugte jeg al min strikketid på den miderste fletning, så nu gruer jeg alvorligt for den sidste, hvor der er løbet temmelig mange flere masker på pindene.

Mandagsmavepuster

Jeg er langt fra verdensmester

Jeg øver mig stadig i at være i processen og ikke allerede være på vej videre til det næste trin, de næste masker, det næste projekt. Jeg er stadig ikke verdensmester i det, men jeg bliver bedre og jeg tænker faktisk, at sådan en lettisk fletning er den absolut bedste trænings-partner.

Jeg drikker gerne en kande af den gode Pukka-te

Jeg drikker te. Eftermiddagens sidste timer er jeg så fyldt op af dagens kaffe, at jeg oftest foretrækker at brygge en kande te. Pukka er min foretrukne makker og jeg har som sådan ikke en favorit, men mange, jeg godt kan lide. De gør godt i den sene eftermiddagstime, hvor jeg ærligt skal indrømme, at jeg oftest er godt brugt.

Jeg tror, at Kenneth har planer om at få sat de sidste vinduer i vores drivhus. Der mangler kun to, men vi har været enten optaget til anden side eller vejret har ikke være med os, så nu skal det vist være, så vi kan få krydset det af på listen.

Vi spiser sent. Sådan har det altid været. Det er uforandret, men vi har tillagt os en langt mere fleksibel og løs tilgang til maden, efter Oline er flyttet. Vi elsker begge god ost og det kan – sammen med en god pølse og lidt grønt – sagtens gøre det ud for dagens aftenmåltid. Sådan går det i dag, gætter jeg. Det er i orden med mig.

I morgen kan vi lave varmt og stege og brase. I morgen …

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide