54

Tempelblomst #2

Der er vist ikke så meget at sige ud over, at jeg er glad for den første og derfor måtte eje endnu en Tempelblomst. Tempelblomst #2. Denne gang i mørk grå og vist fordi, jeg er en kende kedelig og bare véd, at den vil blive brugt rigtig meget.

Tempelblomst

Okkedog som en lys grå også frister, men… jeg strikker ikke en mere!

De sidste runder af de her ponchoer tager næsten livet af Liselotte, så jeg stiller mig tilfreds med de to, jeg allerede har.

Tempelblomst

Fakta:

OpskriftTempelblomst af Annette Danielsen og fra bogen Østen for solen

Garn:  Blackhill Højlandsuld i farven Antracit fra Garnudsalg. Jeg har lagt den dobbelt og altså strikket med to tråde.

Pind: 4 & 5

Garnforbrug: I alt 374 gram efter vask :-)

Tempelblomst

Pris: Kun 131 kroner for så meget skønhed. Det kan jeg li’ :-)

Ny teknik: Ingen.

Bemærkninger: Et dejligt strikketøj med masser af variation og en lyst til hele tiden lige at se endnu en bladbort folde sig ud. Dog var de sidste runder ved at tage pippet fra mig, men sådan er det for utålmodige mennesker som mig ;-)

Hvis du vil se mere eller fordybe dig i flere billeder, kan du se dem alle lige her :-)

Du vil sikkert også kunne lide