14

Hverdag er også at elske mandag morgen

Nogen hader mandag morgen og udsigten til en uge fuld af hverdag. Jeg elsker mandag morgen. Jeg er det helt rigtige sted. Jeg holder af at slå øjnene op og vide, at det er mig, der tilrettelægger dagen sammen med Kenneth. Jeg elsker, at jeg kan sove længere end nogensinde før. Jeg kan lide, at jeg har handlefrihed.

De planer, der var lagt for min orlov, er vi stadig ikke nået i mål med. Der har været brug for mine hænder i andre sammenhænge og kræfterne er lagt, hvor der var behov. Det har været fantastisk at have muligheden for at flytte rundt med ressourcerne og det er lykkes os at komme i mål med det meste. De sidste detaljer arbejder vi på og der er stadig en bunke opgaver, vi skal have bund i, men der er tid endnu. Det er skønt.

Stribevis af hverdag

I dag glæder jeg mig over, at der er stribevis af hverdag til mig derude i horisonten. Alternativet er ikke værd at tænke på :-)

Må din mandag være en af dem, som bare passer som fod i hose :-)

Du vil sikkert også kunne lide