12

Frostbid, uregerlig mandag og lidt om alligevel at være glad…

Det har da alligevel været den mest uregerlige mandag i mands minde …

Der var intet, der ville, som jeg ville. Der var intet, der gik som forventet. Der var ingen gøremål at krydse af som overstået. Der var til gengæld en dejlig mandag med masser af grin, overspring og benspænd, men af den slags, man kun kan grine af. Det gør mig glad.

Frosten har været på visit og den nåede aldrig at forsvinde selvom solen har skinnet fra morgen til aften. Frostbid har sat mærker på verden. Solen har haft begrænset magt derude, men inden i mig, er det anderledes. Jeg lyser op og bærer smil og grin, når solen viser sig. Jeg er bedst i modvind, hvis jeg samtidig er badet i lys. Lys gør mig glad.

Frostbid

Fyraftens-fløjten har lydt. Jeg har tid til at sidde et øjeblik og filosofere, mens jeg lytter til fragtmanden, der er forbi og flytter pakker fra vores pakkevogn og over i lastrummet på hans bil. Den lyd gør mig glad :-)

At sidde stille i mørkningen med en kop varm te gør mig glad. Jeg elsker at være glad. Te-varm og glad.

Du vil sikkert også kunne lide