9

Tid til presenning

Forude venter endnu en af de lange arbejdsdage. En af dem, hvor vi skal regne med at stå ved pakkebordene i en god samling timer. Udenfor skinner solen. Det gør det meget nemmere at pakke, fordi vi kan sætte alle ordrer udenfor, men det holder ikke i dag, siger de kloge. Om snart kommer der regn og rusk.

Vi kan godt finde presenningen frem. Vi gør klar, for det er – uanset om vi kan lide det eller ej – ved at blive efterår og de første blade blæser allerede omkring på terrassen. I solskin. Lidt endnu.

Haveliv i september

Jeg vil tage et hurtigt bad. Jeg vil brygge mig en kop kaffe. Så vil jeg gå ind og yde min del af orlovs-pakken, nemlig endnu en dag med pakker, grin og skønne kolleger. Det er ikke et offer, men en fornøjelse og daglig glæde. Jeg er et heldigt menneske.

Må din tirsdag fyldes af alt det gode :-)

Du vil sikkert også kunne lide