10

Den sidste i denne omgang …

Anden juledag. Huset er stadig helt stille. Jeg har ryddet de værste spor efter gårsdagen og lidt af nattens udskejelser af vejen, inden resten af huset står op. Opvaskemaskinen klarer det meste for mig. Resten er klaret med en oprydning og lidt puderyst.

Det er herlige dage, vi har. Vi hygger, spiser, spiller, griner og har det rart. Lige hvad vi trængte til. Afslappet, rart og uforpligtende.

Juletræet

Vi havde egentlig afskaffet juletræet. Den beslutning holdt ikke længe. Det står i stuen og lyser, når jeg står op om morgenen og jeg elsker det. Der er en ganske særlig stemning over de stille morgener, hvor jeg nøjes med lyset fra juletræet, et par stearinlys og en kop morgenkaffe, mens jeg strikker en pind eller to. De der øjeblikke, hvor jeg er alene velvidende, at resten af huset vågner om et øjeblik. Dem elsker jeg.

I dag er sidste dag med gæster i denne omgang. Vi skal nyde den. Jeg håber, at du også nyder din 2. juledag.

Du vil sikkert også kunne lide