31

Glædelig Jul

Endelig er den her. Julen. Et par fridage med plads til sjov, hygge, god mad og spil. Plads til grin, gode oste og lange snakke. Plads til bare at være sammen med nogen af dem, vi elsker. Vi trænger og vi skal nyde det grundigt.

I går var arbejdsdag. Min sluttede 16.30. Kenneths var en alternativ af slagsen, for han var sat på opgaven med julerengøring og indkøb. Hans arbejdsdag sluttede en times tid senere end min, så det var sent, da vi endelig sank ned i hver sin stol, kiggede på hinanden og stille blev enige om, at det vist var på tide. Så tog vi en dyb indånding, pakkede ud og fik styr på det meste, inden Annemette og Heidi skulle ankomme ved otte-tiden.

Oline og jeg monterede minibaren og fyldte den med chips og kolde øller, inden gæsterne skulle ankomme. Vi lagde friske håndklæder frem og Oline fandt små chokolader til puderne. Så kom de. Gæsterne. Vi spiste pariserbøf med peberrod så stærkt, at vi næsten døde. Så drak vi Kenneths gløgg og den er stærkere endnu, så lige efter midnat var vi alle ukampdygtige og lige til at putte i seng og sådan blev det.

Glædelig Jul

I dag er det juleaften. Der er ikke så længe til. Vi har ikke juletræ endnu, men vi har hinanden og når alt kommer til alt, er det præcis hvad julen handler om for mig. At være sammen. Jeg elsker, at vi spiser god mad. Jeg elsker at give og få gaver. Jeg elsker alle lysene, sangene og traditionerne, men allermest af alt elsker jeg, at vi er sammen.

Uanset hvad du tror på. Uanset hvor du er. Uanset, hvad dagen i dag betyder for dig, så ønsker jeg dig en rigtig glædelig jul, så håber jeg for dig, at du får muligheden for at dele dagen med dem, du elsker. Jeg ønsker dig en glædelig jul fuld af kærlighed, omsorg og nærvær!

Du vil sikkert også kunne lide