15

Alpaca & Pacalina

Jeg var ude at vifte med ørerne i går. Ikke noget vildt, men noget dejligt. I godt selskab (Hanne, Hanne & Anne) sad jeg hele eftermiddagen og bare nød at være til. Bagefter kørte jeg gennem et lille stykke Danmark, som grønnes og lader lyset brænde, til klokken er nitten. Det gør godt i en sjæl, der tørster efter forår.

Det samme gør solen og lyset, som finder vej ind gennem vinduerne i dag. Jeg drømmer om haveliv. Krukker, der skal fyldes med smukke forårs-bebudere står på terrassen og venter på, at jeg får chancen. Det bliver ikke i dag. Jeg har en fod, som slet ikke lader mig støtte og når jeg hopper tværs gennem huset, ligner jeg bestemt ikke en, der er klar til meget andet end noget stillesiddende. Et led er hævet, rødt og gør ondt. I morgen må lægen se på den. Måske skal jeg skydes ;-)

På sådan en søndag er det godt, at jeg har strikketøj til et stykke tid.

Alpaca & Pacalina

Jeg er ved at være klar med opskriften til Sommersky. Jeg er i gang med en grå i tynd uld, men kombinationen ovenfor fik mig alligevel lokket på afveje. Det er to tråde Blackhill Alpaca og en tråd Blackhill Pacalina. Det er luksus ud over alle grænser. Blødt og blidt. Det passer jo som fod i hose til lille mig  ;-)

Du vil sikkert også kunne lide