11

Pandebånd i patent på pind 6 i Funky Chunky

Pandebånd i patent på pind 6 i Funky Chunky – et stykke strik, der er hurtigt klar til de frostgrader, vi oplever lige nu.

Det er koldt ude. Rigtig koldt. Mine ører gør ondt på ingen tid, for de er sarte og slet ikke venner med kulden.Jeg husker at passe på dem og sørge for, at de er varme og tilpas.

Jeg elsker alle mine hjemmestrikkede huer, men det er ikke altid, at de er lige praktiske. Ofte går jeg med mit hår hæftet løst i en knold oven på hovedet og så ligner jeg altså en vanskabning, når jeg tager hue på, fordi jeg får et aflangt, mærkeligt ansigt med en tydelig gevækst på toppen af issen. “Og hvad så”, spørger du nok og jeg svarer, “ingenting”, for i grunden er det da ligegyldigt, men det er faktisk en lidt irriterende fornemmelse at bære hue med en knold på toppen. Så hellere en ørevarmer. En varm én af slagsen, tak.

I dag strikkede jeg mellem vaskemaskinens kalden, støvsugerens aktivitet med mig ved rattet og Olines livlige snak. På pind 6 går det stærkt.

Pandebånd i patent på pind 6

Resultatet er et pandebånd med smukke masker og varme, som gør godt de helt rigtige steder.

Jeg brugte en rest Funky Chunky og en strikkepind nummer 6. Jeg slog 19 masker op og strikkede patentstrik, til pandebåndet kunne nå sammen på toppen af hovedet. Efter aflukning af maskerne, syede jeg pandebåndet sammen med madras-sting. Efterfølgende slog jeg 9 masker op og strikkede et stykke patentstrik, som passede på tværs af pandebåndet. Jeg skulle bruge det til samlestykket foran på pandebåndet. Også det samlede jeg med madrassting på bagsiden af pandebåndet, som du kan se nedenfor.

Pandebånd i patent på pind 6

Det er ingen kunst at strikke pandebånd, når det foregår på så tykke pinde.Jeg brugte i alt 44 gram til mit pandebånd.

Jeg er allerede i gang med et i tofarvet patent. Sort og hvidt naturligvis. Det er sjovt at strikke :-)

Du vil sikkert også kunne lide