14

Fra kaos kommer orden eller hvordan man bare er nødt til at tro på det…

Jeg var så utrolig heldig, at jeg blev aflyst i går og derfor kunne være akkurat lige så introvert, som min kindtand havde brug for.

Panodil og en lur var lige, hvad jeg havde brug for. Egentlig havde jeg allermest brug for, at jeg kom videre med det projekt, jeg skød i gang forleden; nemlig tilbundsgående oprydning af mit arbejds- og hyggeværelse. Jeg startede med at fjerne sofaen fra rummet. Herefter kom turen til alt det, jeg havde liggende i både reol og på gulv.

Jeg rev det hele ud. Kastede det ud midt på gulvet. Den slags skal man passe på med, for det kan nemt ende så kaotisk, at det bliver helt uoverskueligt. Fra kaos kommer orden og jeg er nu ikke sådan at slå ud, så jeg satser på, at Kenneth og jeg sammen kan gøre en effektiv forskel på værelset i dag, hvor jeg igen er helt frisk.

Man må være godt tosset...

Når der er ryddet op, vil jeg fremover dele værelset med Kenneth. Det glæder jeg mig til. Det bliver hyggeligt, er jeg sikker på.

Allermest glæder jeg mig over, at alle mine bøger igen er nemme at komme til. Ingen bøger er gemt under garn eller bag sofa. Jeg vil lave et lille læse- og strikkehjørne med Cigaren, som står og venter på, at jeg finder den helt rigtige plads. Den plads kunne godt være i hjørnet ved siden af reolen. Jeg glæder mig over hvert lille stykke værelse, der igen bliver ryddet og jeg glæder mig til, at jeg kan sidde ved siden af Kenneth ved bordet under vinduet. Det bliver så godt :-)

Du vil sikkert også kunne lide