12

Jeg slutter ved havnen i regn

I går blev slet  ikke, som jeg havde tænkt. I går blev intensiv pakning af ordrer fra morgen til hen under aftenen, men det gjorde godt indeni at vide, at vi havde rykket godt igennem i den stak, der ligger inde ved siden af. Vi gav en en skalle. Bagefter faldt vi nærmest om i sofaen og mine fødder gjorde så ondt, at jeg ikke troede, at jeg nogensinde skulle blive i stand til at gå igen. Det er jeg …

I dag er tolkeopgaver et par steder i byen, jeg holder meget af at komme, så der er ingen grund til klage. Jeg ville ønske, at Oskar ikke ville ud hvert femte minut fra klokken 03.47 og frem, for det ville have efterladt mig med en følelse af at være klar, kæk og noget, man kan være bekendt at sende ud i byen, men den hund er altså helt udenfor pædagogisk rækkevidde og derfor verdensmester i at finde uopsættelige ærinder i haven.

Havnen

Min dag slutter ved havnen. Fem minutter med frisk luft nede ved vandet er, hvad jeg glæder mig til. De, der ved noget som den slags, siger, at det bliver i regnvejr og hvad så? Jeg elsker regn. Jeg elsker, elsker og elsker regn, hvis jeg ikke efterfølgende skal indenfor og sidde indenfor i mit våde tøj, så kom an! Jeg er så klar! Altså i eftermiddag engang. Ikke nu. Hører I?

Må din dag indeholde lige tilpas med regn :-)

Du vil sikkert også kunne lide