10

… og så lidt af ingenting, tak

Mandag blev den dejligste dag i udsøgt selskab. Vi endte på Feddet, hvor der blev strikket, snakket og hygget, helt som sådan en dag skal være. Jeg var så tilpas, så jeg kunne ikke tænke mig en finere afslutning på påsken end strik-sammen. Det tåler bestemt en gentagelse :-)

Tirsdag var op og afsted på arbejde. Uvant og fortumlet kom jeg op og i gang, men jeg kunne godt mærke, at jeg har haft næsten en uges langsom start på dagen. Jeg havde en massiv hovedpine, så efter endt tolkning endte jeg med hovedpinepiller, en lille lur og så ellers arbejde til sidst på eftermiddagen, hvor Marianne kom på visit.

Marianne har vi ikke set i næsten et år, så det var bare SÅ dejligt at give hende et kram og hygge med hende resten af dagen.

Morgen

Vi fik skudt gang i grill-sæsonen med Lisette og Kims økologiske oksekødspølser og hold da op, som de smagte! Så er der altså noget ved at grille og i det gode selskab smagte de ikke mindre godt. Vi spiste på Feddet og trak indenfor, da Oline serverede desserten; Eton Mess, som smagte af mere.

I dag skal jeg vist arbejde lidt og så ellers passe godt på Liselotte. Et par timers intensiv pakning og så ellers lidt af ingenting, tak :-)

Du vil sikkert også kunne lide