17

WWKIP 2014, en festdag var det…

– og sikke vi hyggede os. At være i selskab med masser af håndarbejds- og livsglade kvinder samlet omkring en fælles interesse er slet ikke nogen tosset måde at tilbringe en lørdag på, kan jeg skrive under på. I går var jeg nemlig så heldig, at rigtig mange kvinder havde lyst til at komme og tilbringe nogle timer i vores selskab i anledning af WWKIP 2014 og det endda midt på en parkeringsplads ved Indkildevej i Aalborg. Ingen af os tog vist særlig notits af, at det var en vej, vi sad ned til og egentlig tror jeg kun, at vi bemærkede det, når nogen hilste på os med et lille trut i hornet og en kæk hånd ud af sideruden. Så vinkede vi ivrigt tilbage :-)

Måske glemmer jeg lige, da en meget pligtopfyldende græsklipper ankom og satte sig til rette på plæneklipperen. Han tog ingen hverken særlige hensyn eller notits af den store flok af strikkende kvinder, hvis strikketøj og andet jordisk gods, han var mere end almindelig tæt på at forulempe i sin iver for at klippe kanter. Godt vi havde kvikke redningskvinder, som forstod at redde, hvad reddes kunne :-)

WWKIP 2014

Kenneth forkælede os hele dagen med morgenbrød og senere skønne tærter og perlende vin :-)

WWKIP 2014

Der var løbende udskiftning i løbet af dagen og vi nåede at hilse på mange, skønne kvinder :-)

Mange strikkede fra tidlig formiddag og helt ind i den tidlige aften og nød hvert et sekund. Jeg selv strikkede umanerlig lidt, men en albue og skulder, som gjorde indsigelser, skulle ikke tirres mere end højst nødvendigt, men så var der bare så meget mere tid til at snakke, hygge og nyde, så det gjorde mig ikke noget.

I dag er skulderen helt tosset. I dag kan jeg hverken eller, så jeg lytter lydbog og nyder bare at slappe af. I dag bestemmer fysikken.

Tusinde tak til alle jer, som havde lyst til at kigge forbi. Åh, som jeg havde en dejlig dag ♥

Du vil sikkert også kunne lide