5

Vadehavet, september 2014

Vadehavet, Fanø, september 2014

Så er vi hjemme fra nogle vidunderlige dage på Fanø. Jeg har hygget mig så meget, at jeg har glemt at tage billeder. Omtrent da, for Vadehavet skal du ikke snydes for.

Lisette og jeg tog derned en aften, fordi Lisette ville bade. Vi havde tjekket tidevandstabellen, men af en eller anden grund havde vi vist glemt det igen, for der var ikke noget hav så langt øjet rakte, da vi nåede derned. Til gengæld var der vådt sand, solnedgang og masser af stemning, så vi gik en tur og nød, at vejret var helt og aldeles vidunderligt i de dage.

Vi er lige landet i går aftes. Vi er mødt ind på arbejde denne morgen. Vi er lidt matte – det skal jeg gerne indrømme – men vi er tanket fulde af gode grin, sol med bare tæer og arme, masser af strik og utrolig godt selskab. Vi er klar til endnu en arbejdsdag :-)

Du vil sikkert også kunne lide