6

Et øjebliks udlængsel

Cullen, Skotland

Lige nu, hvor temperaturen er for nedadgående, tågen ind imellem lægger sig som film over virkeligheden og vejret kan være gråt og råt, minder det mig om det ophold vi gjorde ved Cullen, da vi var i Skotland. Stemningen den dag var efterår, gråt og mørkt, men smukt og råt og meget, meget charmerende. Vi stod nede ved stranden med kig op mod den by, vi lige var kørt igennem. Vi trængte til en pause. Det krævede ekstra kræfter at køre i venstre side af vejen, så pauserne var hyppigere, end de typisk er, når vi turnerer i resten af Europa og vi nød luften og den fine fornemmelse af en strand og en by, der nok mest af alt levede om sommeren.

Efter pausen kørte vi et par hundrede meter hen ad hovedvejen, hvor vi kørte ind for at tanke. Det var som at komme på en benzin-tank i 70’erne. Man følte sig simpelthen hensat til en helt anden tid og vi grinte godt og længe, inden vi igen satte os i bilen og fortsatte mod Inverness, hvor vi boede på et helt fantastisk, lille B&B, men det er jo en helt anden historie.

Vejret i dag giver mig udlængsel. Så enkelt er det :-)

Du vil sikkert også kunne lide