2

Generalforsamling i Mågeforeningen

Generalforsamling i Mågeforeningen

Mens vi hyggede os indenfor, holdt Mågeforeningen generalforsamling på tagene omkring os, i går formiddags. Langs tagryggen på vores side sad de snorlige og med omtrent samme afstand over 30-40 meter. Der var ro, til jeg fandt kameraet frem. Så gik det hele i opløsning, men jeg er jo skræmmende og selvfølgelig måtte de flygte over hals og hoved.

Vi har ikke set måger her tidligere, men de graver flittig ovre på den anden side af Indkildevej og der vendes meget jord. Den slags trækker mågerne længere ind over land, end vi er vante med. Vi håber, at de er færdige med at grave heromkring, når mågerne indleder ynglesæsonen, for så bliver de særdeles anstrengende i deres forsøg på at forsvare rederne, som de altid placerer på tagene, mens de vredt dykker ned og skælder ud på alle os, som formaster os til at ville nærme os bygningerne.

I går aftes havde vi også en slags forsamling. En strikkeforsamling. Vi havde strikkecafé for anden gang og det var akkurat lige så hyggeligt, som det var den første gang. Det er skønt at mødes med andre strikkere og lade sig inspirere og snakke strikke-nørderi omkring opslagning, kanter og alt det andet man kan nå på sådan en aften. Jeg nød det :-)

Du vil sikkert også kunne lide