10

Torsdag, den bedste dag

Torsdag

Torsdag

Torsdag

Torsdag

For første gang i meget, meget lang tid er vi tidligt klar til morgendagen. Forud for fredagens åbne butik ligger et stort arbejde med at få pakket de sidste ordrer, ryddet op, gjort rent og i det hele taget gjort klar til at modtage de mange glade og dejlige kunder, der kigger forbi. Oftest er det i kamp med de alt for få timer i døgnet vi prøver at nå alting og sidste uge var en af dem, der uden problemer kan høre ind under kategorien ekstrem-sport.

Torsdag, den bedste dag. I dag er bare den bedste dag! I dag er alting gledet stille og roligt. I dag har Oskar og jeg travet nær-området tyndt, fordi vi har tiden til det. I dag har jeg haft møde med god tid og plads til kaffe og grin. I dag har vi spist wienerbrød. I dag har vi fået styr på masser af småting og haft overskud til at grine af, at kaffemaskinen pludselig nægtede at brygge andet end mosevand. I dag er bare den bedste dag og den er endda slet ikke slut endnu :-)

Du vil sikkert også kunne lide