12

Julemusik – min yndling er bare…

Mandag blev bare sådan en af de dage, der forsvandt som dug for solen. Ikke at den var her; solen. Der var mestendels gråt, så i dag lignede til forveksling det meste af november. Der var ikke skyggen af et snefnug til at konsolidere første december, men så har jeg heldigvis min yndling…

Julemusik

Hvis jeg mangler lidt julestemning er det der øjeblikkelig, hvis jeg sætter Michael Bublé til at synge december ind, så det gør jeg.

I dag har Anne, vores nye, dejlige kollega, forkælet os alle med risalamande og kirsebærsauce. Det var den bedste start på december, jeg kunne forestille mig, så jeg spiste godt igennem. Det gjorde de fleste af os, men Anne sparer ikke på forkælelsen. Der er også til i morgen. Sikke man så kan glæde sig til at komme på arbejde igen :-)

Aftenen skal tilbringes i sofaen. Der skal strikkes igennem. Det er jo december og julegave-tid og så siger jeg ikke mere …

Du vil sikkert også kunne lide