5

Jeg tæller på knapper…

Jeg tæller på knapper. Måske gør jeg alligevel ikke, men jeg har vist fået knapper på hjernen. Det meste af dagen er gået med at liste en omfattende stak nye knapper i butikken. Det tager tid. Fotos skal tages og siden redigeres. De skal komprimeres og gøres klar til brug på www og dernæst skal de tælles op og listes derude og helst med de rigtige priser. Jeg tror, at jeg er der nu. Endelig og lige på falderebet.

Knapper

I aften skal der ikke knappes overhovedet. I aften skal der hygges igennem. I aften skal jeg forberede lidt af mors fødselsdagsgave, for lige om et øjeblik, er det hendes tur til lidt forkælelse. Faktisk er det dagen efter i morgen. Den fjerde december. Om jeg forstår, hvor tiden bliver af, men i dag nåede jeg at jule en smule nede på arbejde også, så der er bare en enkelt lille grankvist til at minde os om, at vi er i december.

Hjemme har jeg tændt en stak stearinlys. Jo, jeg har læst, at de er noget skidt, men jeg elsker dem altså, så sådan er det i december. Lys i mørket og om lidt noget i den slunkne mave. Tirsdag vendte forkert hele dagen, men nu er jeg ligeglad. Jeg er i mål og uden skrammer, så det går nok :-)

Du vil sikkert også kunne lide