12

Mørkning eller vi nåede det (næsten) lige

Mørkning

Nogen dage ender bare et helt andet sted, end det egentlig var planen. Sådan var tirsdag. Ikke ringere eller dårligere, men bare anderledes. Med et andet indhold, end jeg havde forudset. Jeg måtte en tur omkring egen læge, for jeg er stadig generet af min mave. En indvendig skramme i spiserøret er sandsynligvis forklaringen på mine udfordringer og med en mavesyre, som er slem til at overdosere, er der basis for lidt ubehageligheder. Det får dog en ende, så det handler vist bare om lidt tålmodighed og blide indtag. Jeg kan mønstre begge.

Nu er jeg endelig hjemme. Fyraften kom også til os. Mørkning nåede jeg ikke at højtideligholde, men den var her, lige da Oskar og jeg landede. Forude venter sofa, varm te, nyt strik og endnu et par dage med hygge sammen med dem, jeg elsker. Jeg kan så godt bruge dem – både dage og mennesker ♥

Du vil sikkert også kunne lide