6

Jeg strikker småting lige nu

Strikketøjet

Vi havde strikkecafé i går aftes og som sædvanlig var det den hyggeligste aften. Jeg bliver så glad, når jeg ser den store tilslutning til de aftener. Det er hyggeligt og dejligt, at der er så stor interesse for at mødes og nørkle. Det er jo noget af det bedste, jeg ved, så jeg bliver glad for at se, at andre har det på samme måde.

I går var jeg ufrivilligt underholdningen ved mit bord. Længe. Jeg havde mistet en strikkepind, som var kørt i stilling til en lille idé, jeg skulle tage hul på. Nu var den væk. Pist borte. Jeg ledte. Mor ledte. Ella ledte. Så ledte jeg lidt igen. Til sidst – efter meget lang tid – opgav jeg og satte mig med et andet projekt.

Det er, når man mindst venter det, at man overraskes. Dorrit, som sad skråt overfor mig, fik pludselig øje på strikkepinden, som tilsyneladende havde hægtet sig i en løs tråd nederst på min kjole. Jeg havde gået rundt med strikkepinden i en times tid uden at ænse den, men alle drog vist et lettelsens suk og tænkte, at der endelig blev ro ved vores bord, da jeg greb garn og pind ;-)

Jeg strikker småting lige nu. Nemme, ukomplicerede projekter, som giver mig håb om, at jeg får dem færdige. Jeg har strikket meget de sidste måneder, glemt at forevige og er så vist egentlig løbet lidt sur i de store og tidskrævende projekter, men jeg ved, at de kan afløses af de små og nemme, så variationen vedligeholdes og trangen til noget mere koncentrationskrævende får tid til at indfinde sig.

I eftermiddag skal jeg strikke med Ella. Spørg lige om jeg glæder mig :-)

Du vil sikkert også kunne lide