14

Lørdag

Lørdag

Lørdag er at lande efter fredag. Det er lange dage, vi holder os. Sjove, lange dage med masser af snak, grin og alt det andet, som gør det sjovt at møde på arbejde fredag morgen. Lørdag er jeg stadig fyldt op. Selv efter en lang nats søvn, er jeg stadig lidt brugt og derfor er mine lørdage oftest stille væren og ikke særligt mange aktiviteter.

Jeg strikker stadig på små overraskelser, men snart må jeg i gang med andet, kan jeg mærke. Jeg har gang i et projekt til mig selv, men jeg er kun nået til at strikke ryggen på en skøn cardigan af en af mine yndlingsdesignere; Kim Hargreaves. Resten hviler, mens jeg strikket småt, men smukt.

Lidt strik og Mads & Monopolet er skønne lørdags-startere. Jeg er tilpas. Senere vil jeg bade, nette mig og måske træde ud i verden et øjeblik for at forberede gæstebud ♥ senere. Der er meget at glædes over og glæde mig til på denne skønne, blæsende og umanerlig kolde lørdag.

Du vil sikkert også kunne lide