13

Farmors smukke fad

Farmors smukke fad

Forleden dag var Oline og jeg en tur i garagen. Derude er lidt af loftet båret ud. Det er mellem-stationen, inden det hele bæres væk for bestandigt. Inden får vi lige chancen for at nedlægge veto og sikke et held, for både Oline og jeg var heldige.

Farmors smukke fad

Farmor og farfar havde det smukkeste, blå fad. Jeg har altid været vild med det og da jeg fik chancen som ganske ung, kom det hjem til mig at bo. Det har været en del af min hverdag i mange år, men de sidste år, har det ligget i en kasse på loftet. Det var sirligt pakket ind i tommetykt lag avispapir og forsigtigt placeret i en papkasse, som indeholdt mere end én god ting at dvæle ved, da Oline og jeg faldt over det ude i garagen.

Nu er det båret indenfor. Det er vasket og det er en stor glæde at placere det på bordet, så jeg har udsigt til det hver eneste dag.

Farmors smukke fad

Oline ville meget gerne have fingre i det. En mor er til fals for ingenting og det var sekunder fra, at jeg havde foræret hende fadet. Noget i mig protesterede. Det er mit. Jeg elsker det. Det har været pakket væk i mange år og gensynet vækkede min aldrig rustede kærlighed, så Oline fik altså et nej, men med løfte om at måtte overtage, når jeg engang har set mig mæt.

Fadet gør mig glad. Virkelig glad ♥

Du vil sikkert også kunne lide