18

På de dage er det vigtigt at huske

Lørdag

Solen skinner og efterlader mig med en trang til vinduespudsning, for der er pokkertagemig ikke meget udsyn tilbage efter en vinter med regn og blæst, men jeg bliver indendøre, for jeg skal være i topform i aften, hvor jeg skal fejre Anne, som bliver halvtreds og derfor nøjes jeg med at nyde solen med strikketøj og kaffe i hænderne. Det er nu slet ikke så ringe. Slet ikke …

Jeg er plaget af en ryg, der smerter en smule. I går var jeg på benene fra klokken 8 til 19 på smertestillende og det gik. Da jeg var hjemme igen, var det en fornøjelse at finde sofaen. Både ryg og fødder var glade for den :-)

Jeg huskede pludselig, at vi ingen frokost havde fået. Det går stærkt på de fredage, hvor vi holder lageret åbent. Der er virkelig, virkelig travlt og vi løber stærkt for at prøve at give så mange som muligt en god oplevelse, når de kommer på besøg. Ind imellem føles det uopnåeligt, fordi vi ikke er blæksprutter og derfor har alt for få arme og ikke når hele vejen rundt. Vi må give korte, præcise svar i stedet for de lange, hvor der er tid til at stoppe op og hyggesnakke. Vi må pege i stedet for at vise. Vi prøver, men vi kan ikke altid nå det.

På de dage er det vigtigt at huske hinanden på, at det ikke er en butik, vi åbner om fredagen. Det er et lager. Ideen er jo, at vi åbner lageret for de, som har lyst til at kigge forbi og mærke kvaliteter og se farver. Vi kan ikke tilbyde den samme, intense, en-til-en og langsomme service, som butikker kan. Vi er så velbesøgte, at det ville kræve 20-25 ekspedienter på gulvet og vi skal måske skrue ambitions-niveauet ned hos både os selv og de kunder, som kommer i Garnudsalg. Vi prøver at imødegå det sidste med en skrivelse om, hvad Garnudsalg er for en størrelse. Nogle læser og forstår, men vi oplever også, at der stadig er kunder, som forventer et service-niveau, der slet ikke står mål med hverken koncept eller priser. Det er så ærgerligt og det gør mig stadig så utrolig ked af det, når vi oplever kunder, som er skuffede. Det er det sidste, vi ønsker.

Det er altid sjovt og meget dejligt at møde alle de glade, skønne og søde kunder, der kigger forbi om fredagen. Jeg ville vist bare ønske, at jeg var lidt mere blæksprutte :-)

Du vil sikkert også kunne lide