9

Omtrent enhver aalborgenser ved …

På handlen

I en travl hverdag skal der handles ind. Vi gør det næsten hver dag. Vi har ikke fundet rytmen og undgået de daglige ture, så vi er ude at fouragere i tide og utide. Mest af alt er det Kenneth, der sørger for det, men i går var det Oline og jeg, der var ude.

Vi skulle først på loppetur. Jeg havde nogle drømme, jeg ville prøve at opfylde. Det lykkedes ikke, men hyggeligt var det.

Bagefter var vi i Superbest, som fortsat og sikkert resten af dens levetid bliver tituleret Storkøb herhjemme, fordi netop Storkøb – som nu ikke har eksisteret i mange år – lå lige her i så tilstrækkeligt mange år, at jeg ikke siden har fundet det nødvendigt at fravige den betegnelse for enhver fødevarebutik, der ligger på den adresse. Omtrent enhver aalborgenser ved, hvor Storkøb lå. Omtrent enhver aalborgenser ved, hvor jeg har været, når jeg siger, at jeg har handlet i Storkøb. Det er ikke korrekt, men det virker og Superbest har taget konsekvensen.

På handlen

På handlen

På handlen

På handlen

I går endte vi med yndlings-spisen; håndmadder. Vi elsker sådan en omgang ost og pølse, godt brød og bornholmske kommen-kiks. Så beder vi ikke om meget mere. Bagefter fik vi spanske jordbær helt og aldeles udenfor sæson, men de smagte, så englene sang på Tjørnevang.

Vi smagte også en limited edition af Ben & Jerrys; Cinnamon Buns. Det var akkurat som at spise risengrød med kanelsukker og smørklat. Lidt underligt, men også så utrolig godt.

På handlen

Jeg købte også en spøjs lille plante, som allerede bor herhjemme i flere og større udgaver. Den passede nemlig lige ned i dagens eneste brugbare og hjembragte loppefund, men mere om det en anden gang. Nu er det tid for afslapning og en kande varm te. Jeg hoster nemlig.

Du vil sikkert også kunne lide