11

Hjemmearbejdsdag

HJemmearbejdsdag

Onsdag er en meget velkommen hjemmearbejdsdag og jeg skal love for, at denne form for arbejdsdag er af en kaliber, det er svært at brokke sig over. At sidde på køkkenbænken i det skønneste solskin og drikke kaffe og iskold cola kan vel ikke gøre ret mange kede af det, tænker jeg. I hvert fald ikke mig. Tværtimod.

Jeg skriver. Jeg opdaterer. Jeg strikker. Jeg prøver et nyt garn. Det er pragtfuldt at strikke med. Det er en nydelse og mens jeg test-strikker, har jeg tunet ind på Netflix og taget hul på The White Queen. Jeg elsker den type serier, så jeg er allerede fanget og godt i gang med at lære de forskellige karakterer at kende.

The White Queen

Måske jeg snart skulle overveje om den friske luft og jeg er kompatible, men arbejdsdagen er ikke helt slut endnu og når den er, er jeg nok ved at nå det tidspunkt, hvor der skal gang i ildstedet.

Sikke dog en pragtfuld onsdag! Flere af dem, om jeg må bede ♥

Du vil sikkert også kunne lide