7

Åben Have hos Ege & Bernd

Bernd & Eges Åben HaveKan du lide have-eventyr? Jeg kan! Jeg elsker at besøge haver, som er skabt med fantasi og kærlighed til alt det, som gror.

Oppe hos Ege og Bernd er det sådan. De har en enestående have fuld af sjove oplevelser, skæve og unikke detaljer og fantastiske idéer lige til at kopiere. De holder Åben Have her i juni.

Om et par uger er det vores tur til at tage et kig indenfor i deres eventyrlige og finurlige have. Haven er et sandt sansebombardement af duft- og synsindtryk. Overraskelser og idéer gemmer sig om ethvert hjørne man runder og man bliver glad helt ned i storetæerne, når man kigger indenfor i en af Aalborgs smukkest beliggende haver, så jeg vil virkelig anbefale dig, at du finder tiden til et besøg deroppe.

Haven åbnes for offentligheden:

Løndag den 21. juni & Søndag den 22. juni

Klokken 10-17

– og det sker på adressen:

Frydendalsvej 9, 9000 Aalborg.

Hvis du har lyst til at læse lidt mere om de oplevelser, der gemmer sig i Ege og Bernds have, kan du tage et kig på min beskrivelse af min tur derop.

Har du ikke mulighed for at besøge Ege & Bernd, er der mulighed for at besøge andre, smukke haver landet over. Haveselskabet har en liste over de haver, som har tilmeldt sig og der kan du måske finde en have i nærheden, som kunne være interessant for dig. Der er i hvert fald et imponerende antal haveejere, som gerne åbner havelågerne den weekend, så vi kan lade os inspirere eller bare få et lille øjeblik i frugterne af deres store kærlighedsarbejde. Det er da ikke så ringe endda :-)

Du vil sikkert også kunne lide