6

Mon der er vintergækker?

Vintergækker

Jeg skal love for, at foråret banker på i disse dage. Jeg nyder det. Jeg trænger til forår og jeg trænger til, at jeg får fornyet energi. Jeg har brugt det sidste.

Gårsdagens hjemmearbejdsdag gjorde underværker. Jeg er der, hvor jeg trænger til at have tid hjemme, som rækker til at se rum og hus i dagslys. I går fik jeg en hel dag forærende og det var bare så skønt. Jeg nød det i fulde drag. Jeg fik endda et par timer med strikketøj. Når arbejde også er at strikke, bliver man ikke meget heldigere. Jeg gjorde det i selskab med en skøn serie, jeg allerede nu er opslugt af; The White Queen.

Jeg strikkede små, skønne babybukser. Selebukser. Retro-strik er det, for jeg mindes godt disse små sele-bukser fra min barndom og jeg skal love for, at de modeller igen er inde i varmen. Jeg ved, at jeg har en skøn samling af den slags, så jeg tror, at jeg må i gemmerne her en af dagene. Jeg kender nemlig en vordende mor, som er vild med den slags.

Min mor har gemt disse opskrifter i stakkevis. Jeg er sikker på, at flere af dem tåler en gentagelse, så måske i weekenden kan jeg finde tid til at kigge dem igennem. De er sjove og flere af dem er strikket eller hæklet til Annemette og jeg. Jeg husker dem. Måske skyldes det, at jeg har set os fotograferet i dem på de billeder, der skildrer en tidlig barndom ikke mange hundrede meter fra, hvor jeg bor nu. Mon der er vintergækker, som der er i min nuværende have? Jeg tror det :-)

Du vil sikkert også kunne lide