8

Strik er livsglæde og meningsfyldt tidsfordriv

Strik er kilde til livsglæde og så er det meningsfyldt tidsfordriv, hvis du spørger mig.

Jeg strikker hver dag. Lidt eller meget afhængig af tiden til det, men aldrig en dag uden at strikke, hvis jeg bestemmer.

De bedste morgener er dem, hvor jeg er oppe i rigtig god tid. Så god tid, at jeg når at gå gennem dagens mails, svarer på nogle af dem og siden får lagt en plan for resten af dagen.

Når det er gjort, kommer det bedste tidspunkt på morgenen, hvor jeg kan finde strikketøjet frem og nå at strikke bare en pind eller to, inden jeg skal i Garnudsalg.

At sidde stille i morgengryet og strikke, mens jeg lader verden passere, gør mig så godt.

Strik er livsglæde og meningsfyldt tidsfordriv

Jeg strikker på mange forskellige ting

Jeg er ikke monogam strikker. Tværtom. Jeg er lystbetonet strikker. Derfor har jeg gang i mange projekter. Så er der altid et, som passer til mit humør.

Lige nu har jeg fundet alle mine sokkeopskrifter frem. Jeg tænker, at jeg måske kunne strikke nogle sokker til gavekassen, men om jeg nogensinde når i mål, er usikkert.

Det er ikke det, der er pointen

Det er drømmene, der også er medvirkende til, at jeg elsker strik. Også tørstrik, som betegner alle de projekter, jeg planlægger at strikke i mit umiddelbart nært forestående strikkeliv. Eller …

Måske er det bare drømme, men jeg elsker at kigge i strikkebøger og på Instagram og lade mig inspirere til flere hundrede projekter, jeg bare MÅ strikke. Jeg når formentlig aldrig til virkelig at strikke alle de ting, men alene glæden og nydelsen, der ligger i at lægge planer, gør det til meningsfyldt tidsspilde.

Strik er livsglæde og meningsfyldt tidsfordriv

Vi nørkler altid med et eller andet

Kvinderne i min familie har altid været passionerede omkring et eller andet. Min mor er virkelig dygtig på utroligt mange fronter. Hun har malet, syet, strikket og hæklet hele mit liv. Min farmor strikkede og hæklede. Min mormor var utrolig dygtig til at holde hus med alt, det indebar og sådan har jeg hele mit liv været omgivet af kvinder, som skabte med deres hænder.

Det er ikke underligt, at jeg selv har gjort det samme hele livet. Jeg har været omgivet af gode rollemodeller.

Jeg håber, at jeg beholder min glæde ved at strikke. Tænk om jeg kunne ende med at blive lige så excentrisk, skøn og gavmild, som Peggy i filmen øverst.

Det gider jeg godt …

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide